Najnovšie recenzie zo sekcie Klasické fotorámiky
- Mohol byť vacsí rozmer
- Veľmi pekný rámik, veľkosť fotiek presne sedí podľa popisu.
- Žiadne
- pekné prevedenie
- jednoducho pekný
- jednoducho pekný
- Produkt prišiel rozbitý
- Nedali si záležať na dodaní
- Vyberné
Veľmi ľahká montáž
BFHM Plastový rám na puzzle 70x50cm - bílý
jototh
Pridané: 23. februára 2023
(naposledy upravené 23. februára 2023)
Zakúpený v Puzzle-puzzle.sk
Veľmi ľahká montáž.
- kvalitný rámik, odtlačková podložka funguje dobre
S vyberom som spokojna!
Perfektná výšivka na relax :) Je to závislosť :D Odporúčam !!!
Perfektná výšivka na relax :) Je to závislosť :D Odporúčam !!!
Rámček je veĺmi pekný som spokojná s nákupom.Tovar odporúčam je to kvalita.
Fotorámik mama používa len týždeň. Zatiaľ spĺňa, čo som od neho očakával: dajú sa doň nahrať fotky a videá s použitím aplikácie v mobile, stačí aby bol nakonektovaný cez WiFi a členovia rodiny priradení ako používatelia oprávnení doň nahrávať. Automatická prezentácia obsahu fotorámika beží v nastaviťeľnom intervale. Čas zapnutia (ráno) a vypnutia (večer) sa tiež dá nastaviť. A to včetne zvolenej veľkosti obrazovky a kvality zobrazenia bohate postačuje na nami zvolený účel.
- Výhoda
Rámček krásny veľký no pravdepodobne pri prevoze muselo prasknúť sklo na jednom rámčeku malom.
Povedala by som ze dosť ste to slabo zabalili pretože som objednala 3 ramceky , boli zabalené v jeden veľkej krabici ktorá bola vyplnena iba po bokoch s kartonovym papierom a tie ramceky neboli od seba nijako oddelene. Krabica poškodená znova lepená asi kuriérskou službou, no neviem ako zaobchadzaju s takým krehsim tovarom.Mali ste na krabicu napísať pozor sklo alebo nejaké upozornenie.
Lidl sa neozval do teraz ohľadom reklamácie ale vyriešili sme to sami výmenou skla zo starého rámčeku keďže viem ze by reklamacia a celej proces trval dlho.
- Veľmi pekne a kvalitné
- Krásne rámiky
- Super cena
Rámiky sú krásne, určite ich ešte kúpim ak budú v ponuke.
- Spĺňa očakávania
Zobrazujem 141 - 160 zo 357 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...18 Ďalšie »